Subdiviziunile instituției IMSP Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății

Direcții principale

image
IMSP Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății
Despre noi

IMSP Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății

Instituție Medico-Sanitară Publică Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății este o subdiviziune structurală a sistemului național de sănătate, care se află în subordine nemijlocită a Ministerului Sănătății, destinată acordării asistenței medicale multidisciplinare de înaltă performanță populației Republicii Moldova.

Instituția dispune de spectru larg de servicii medicale specializate, înalt calificate destinate pacienților cu diferite patologii în cazuri complexe din nenumărate specialități medicale, cum ar fi: geriatrie și gerontologie, neurologie și reabilitare neurologică, cardiologie și reabilitare cardiacă, reabilitare pulmonară, musculo-scheletică și generală, gastroenterologie și hepatologie, medicina internă etc.

 

Citește mai mult

Medici

Personal medical

Pacienți tratați în staționar

Vizite anual

Misiunea noastră

Ne pasă de sănătatea ta!

Structura IMSP Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății este complexă, prestează asistența medicală primară (AMP), asistența medicală specializată de ambulatoriu (AMSA), asistența medicală spitalicească (AMS), servicii de înaltă performanță (SIP) și include în sine trei edificii în mun. Chișinău:

  1. Asistența medicală primară (AMP) - Policlinica cu medici de familie (Centru de sănătate pentru studenți-CSS), Centru medical specializat pentru imigranți și emigranți, Centru Consultativ-Diagnostic – situate în edificiu din str. Gr. Vieru 22/2;

  2. Asistența medicală spitalicească este alcătuită din două Departamente clinice spitalicești cu secții cu o capacitatea totală de 415 paturi:

  • Departamentul Clinic nr.1 cu 200 paturi, situat pe str. Al. Pușkin 51;

  • Departamentul Clinic nr.2 cu 215 paturi, situat pe str. Gh. Cașu 37.

Citește mai mult

Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății
IMSP Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății
Medici

Echipa noastră

Fă o Programare

Ne pasă de sănătatea ta

Noutăți

Noutăți si Evenimente

Citește ultimele noastre noutăți